ВЕТА ФАРМА АД-Велико Търново

Производство

sgr2Като модерна Европейска фармацевтична компания, основен приоритет и мисия на Вета Фарма АД е да осигури висококачествени лекарствени продукти, хранителни добавки и козметични изделия, които да спомогнат за подобряване качеството на живот и социалното положение на пациентите в България.

Непрекъснатото търсене на най-оптималния толеранс между качеството и цената на предлаганите продукти на българския и европейски пазар, спомогнаха на компанията да затвърди стабилното си присъствие във фармацевтичен бранш.

От 2012 г. Вета Фарма АД инвестира в закупуване и внедряване на високотехнологични машини и съоръжения за технологично производство, опаковане, химичен и микробиологичен анализ на продуктите, складова база и дистрибуционна система. Машините и съоръженията са разположени в помещения с контролиран достъп и контролирана работна среда (температура, влажност и запрашеност) с потенциал за производството на широка гама от продукти.

SGRD4Помещенията за производство, съхранение, контрол, санитарен пропуск, са разположени в сградата на площ от 1000 m² и следват своето разположение съгласно утвърден архитектурно-технологичен план. Помещенията, където се осъществява целия технологичен процес на производство, са „чисти” съгласно изискванията на Добрата производствена практика (GMP). С цел поддържане на системата за управление на качеството, в дружеството е разработена необходимата стандартизационна документация – технически спецификации за контрол, технологични регламенти за производство, стандартни оперативни процедури и инструкции за работа на всеки етап от производството в съответствие с изискванията на GMP. Производството е с разрешителен режим и се контролира от Изпълнителна Агенция по Лекарствата, РЗИ и БАБХ.

gramota1През 2013 г. Вета Фарма АД успешно приключи и внедри два проекта, съфинансирани по оперативна програма Развитие на конкурентноспособността на българската икономика в направление „Технологична модернизация”. Всички разходи бяха верифицирани от управляващия орган Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” към министерството на Икономиката и Енергетиката.

Доставеното оборудване доведе до подобряване на производствените и аналитични процеси в компанията и й позволи да се нареди сред първите места на най-съвременните и модерни фармацевтични производства, които гарантират качеството на произвежданите продукти, съгласно добрата производствена практика.

На събитие на годишни награди „Конкурентна България”, Дружеството бе отличено с почетна грамота за един от най-успешните бенефициенти за 2013 г.

 

Гарантирано качество

HACCAP250X

 

Информация за Вета Фарма АД

 
ПРОЧЕТИ

ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВО

Вета Фарма АД
ПРОЧЕТИ
 
 
ПРОЧЕТИ

ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОДУКТИ

Вета Фарма АД
ПРОЧЕТИ
 
 
ПРОЧЕТИ

ПАРТНЬОРИ И КЛИЕНТИ

Вета Фарма АД
ПРОЧЕТИ
 

Контакти

5000, град Велико Търново
ул. Дълга Лъка, № 32
+359 62 62 34 00
+359 62 62 20 74
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.    
www.veta-pharma.com  

Информация

Складова база
+359 62 62 78 24
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
Квалифицирано лице
+359 62 62 34 03
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.